Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

Bine ați venit pe websoftdesign.ro (denumit în continuare “Site-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest site. Utilizarea acestui site implică acceptarea integrală și necondiționată a acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Accesul și utilizarea site-ului

1.1. Accesul și utilizarea acestui site sunt permise în conformitate cu acești Termeni și Condiții, precum și cu legislația aplicabilă.

1.2. Este interzisă utilizarea acestui site în scopuri ilegale sau într-un mod care ar putea cauza prejudicii, daune sau tulburări funcționării normale a acestuia sau a altor utilizatori.

2. Drepturile de proprietate intelectuală

2.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafică, videoclipuri, logo-uri, și software, sunt deținute de websoftdesign.ro sau de către proprietarii săi legitimi.

2.2. Este interzisă copierea, distribuirea, modificarea sau utilizarea în orice alt mod a conținutului acestui site fără acordul scris prealabil al propiretarului websoftdesign.ro.

3. Confidentialitatea și protecția datelor

3.1. Pentru informații detaliate privind colectarea, stocarea și utilizarea datelor personale, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

4. Limitele de responsabilitate

4.1. Site-ul websoftdesign.ro se străduiește să ofere informații precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile sunt întotdeauna corecte, complete sau actualizate.

4.2. Utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propria răspundere a utilizatorului. Websoftdesign.ro nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune sau pierderi rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza informațiile de pe acest site.

5. Link-uri către alte site-uri

5.1. Acest site poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt controlate sau deținute de websoftdesign.ro. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a acestui site după modificarea Termenilor și Condițiilor constituie acceptarea modificărilor.

7. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

7.1. Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile statului [specificati aici numele statului]. Orice litigiu care decurge din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din [specificati aici localitatea/țara].

Prin utilizarea acestui site, confirmați că ați citit și înțeles acești Termeni și Condiții și sunteți de acord să fiți legat de aceștia. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați.

Ultima actualizare: 08.04.2024